0625085771 info@bijgreet.nl

E-books

 Op deze pagina kan je kosteloos en vrijblijvend verschillende e-books lezen met interessante en aanvullende informatie over de methodes en behandelingen die ik toepas in mijn praktijk.

Veel leesplezier!

Liefs Greet 

Dat een baby behoeftes heeft, is ons wel duidelijk. Die kan hij je ook kenbaar maken met zijn lichaamstaal en verschillende (huil)geluiden. Maar het is niet altijd makkelijk om te weten welke behoefte er schuilt achter het gedrag van een baby.
Wat heeft het nu eigenlijk van mij nodig?
Wat wil het me nu vertellen?

Door jarenlang onderzoeken naar hechting wordt steeds meet duidelijk dat een hechtingsrelatie al begint bij de start van je leven. En dan bedoel ik niet het moment van geboren worden, maar al 2 maanden voor de daadwerkelijke conceptie! Hoe dat precies zit ?!

Dat je kinderen je spiegelen, heb je vast al eens ervaren. Ze praten je na, ze doen je na en als ze onrustig zijn of boos, heb je vast al regelmatig de link gelegd met je eigen onrust of emoties. Maar ook op een veel dieper niveau houden ze je een spiegel voor. Dit is ook precies de reden dat je kind je als geen ander weet te raken, precies lijkt te weten waar jouw gevoelige snaar zit of op welk knopje hij moet drukken om jou te laten ontploffen.
Stel gerust je vraag
Heb je een vraag
Scan de code
Waar kan ik je mee helpen